Kennissesie: Raak de juiste online snaar bij babyboomers

Babyboomers niet achter geraniums

Het zal ook jou niet zijn ontgaan, maar het gebruik van sociale media groeit nog steeds. En zeker niet alleen onder de jongere generaties. Ook de Babyboomers zijn (zeer) actief op internet, social media en de smartphone. Babyboomers zijn zeker niet de senioren achter de geraniums. Ze maken een hele inhaalslag op online gebied. Maar hoe zit het nu precies? Wat doen de Babyboomers online? Welke social media gebruiken ze? En wat doen ze op hun smartphone? Wat moet je doen om Babyboomers online te bereiken?

In deze gratis kennissessie van Bureauvijftig en Ruigrok NetPanel zoomen we in op het online gedrag van de Babyboomers; met feiten en inzichten en live advies. Wil jij ook online de juiste snaar raken bij Babyboomers? Dan nodigen we je graag uit voor onze kennissessie op donderdag 28 november van 15.30 uur tot 17.00 uur in de Grey Valley in Zoetermeer.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • 16.00 uur Welkom door Floris Venneman – managing partner Bureauvijftig
  • 16.05 uur Presentatie What’s happening online? door Martijn van der Veen – partner Ruigrok NetPanel
  • 16.30 uur Komt-u-maar-mevrouwtje-Masterclass power sessie door Floris Venneman – managing partner Bureauvijftig
  • 17.00 uur Afsluiting en aansluitend borrel

We horen graag of je er op 28 november bij bent. Uiteraard vinden we het ook leuk als je een introducée (collega of relatie) meeneemt die ook graag bijgepraat wil worden over dit thema.

Meld je aan voor de kennissessie.

We hopen je de 28e november te mogen ontvangen in de Grey Valley!

FacebookTwitterLinkedIn