Maak verschil door impact te creëren

Vorige week was het weer tijd voor ons jaarlijkse Zomerevent. Het thema van deze editie? Impact! We namen opdrachtgevers mee in de wereld van impact, niet alleen met spraakmakende cases, maar ook met onze Rockies Art Gallery. Een terugblik.

Altijd spannend

We hadden alles tot in de puntjes voorbereid, maar op de dag zelf is het altijd spannend. Hoeveel gasten komen er daadwerkelijk en wat vinden ze ervan? Gelukkig stond ons kantoor om vier uur helemaal vol, dat stemde ons al positief. Toen de gasten vertrokken wisten we het zeker; ons Zomerevent was geslaagd!

Laat je inspireren in de Rockies Art Gallery

Gasten waren enthousiast over de Rockies Art Gallery. Door het hele pand heen lichtten we interessante cases toe en kon je de impact van onderzoek op de laatste trends ervaren. Van design thinking tot virtual reality en van AfterPay tot de Belastingdienst; na een bezoek aan de Rockies Art Gallery zat je gegarandeerd vol inspiratie.

Rockies Week zonder Vlees

Maar ook wij Rockies zelf houden wel van een beetje impact maken. Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees organiseerden collega’s Sara en Lieke de Rockies Week zonder Vlees, met vegetarische lunches, vegetarische etentjes en een vegaborrel. Een groot succes; zelfs de meest fervente carnivoren waren enthousiast over vleesvervangers en vegetarische burrito’s!

Inspirerende cases

Tijdens de presentaties deelden Rockies en opdrachtgevers afwisselend het podium om de bezoekers te inspireren met mooie cases. Geen saaie voordrachten, maar aansprekende voorbeelden. Zo lieten we zien we hoe AfterPay op basis van onderzoek zijn marketingstrategie verbeterde, hoe Sanquin dankzij onderzoek meer inzicht heeft gekregen in hoe zij de loyaliteit onder donors kan vergroten en hoe chatbots niet alleen kunnen worden ingezet als klantenservicekanaal, maar ook kunnen worden toegepast in marktonderzoek. Na de presentaties was er nog ruimschoots tijd om onder het genot van een hapje van Instock – onze bewuste keuze, om voedselverspilling tegen te gaan – en een drankje na te praten of nog een kijkje te nemen in de Rockies Art Gallery.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de inhoud van de presentaties? Houd ons blog dan goed in de gaten! De komende weken gaan we hier per onderwerp dieper op in. Kan je niet wachten? Neem dan direct contact met ons op.

FacebookTwitterLinkedIn