Onze mensen

Janelle Diphoorn

Marketing & Research Executive

“Als onderzoeker combineer ik graag data en creativiteit”

Werkt hard aan…

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Ruigrok als Marketing & Research Executive. Tijdens mijn studie combineerde ik de richtingen Marketing Intelligence & Marketing Management. Dit bevestigde wat ik al vermoedde: ik haal de meeste energie uit de combinatie van data en creativiteit. Binnen mijn werkzaamheden bij Ruigrok komen deze aspecten samen. Van data, analyses en inzichten tot het bedenken van creatieve uitingen en strategische oplossingen.

Ik ben nieuwsgierig aangelegd en vind het interessant om te ontdekken wat mensen drijft. Om hun gedrag te begrijpen en in kaart te brengen wat hun voorkeuren en behoeften zijn. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met het creëren van merkbekendheid en het vergroten van de verkoop van diensten en producten van bedrijven.

Wordt ook blij van…

Reizen! Ik geniet ervan om nieuwe plekken te bezoeken, onbekende culturen te ervaren, mensen te ontmoeten en de wereld te ontdekken. Verder heb ik elk seizoen van Friends een paar keer gezien en ken ik vrijwel alle afleveringen uit mijn hoofd. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met uiterlijke verzorging en kan je altijd bij me terecht voor beautytips.

Meer weten over merkgroei of interesse in de nieuwste beautytips?

Stuur mij een e-mail, bel 020 7820408 of connect via LinkedIn

FacebookTwitterLinkedIn