Onze mensen

Sander Toet

Interim Senior Research Consultant

Nieuwsgierig sinds 1970!

Werkt hard aan…

Als één van de vaste partners uit de flexibele schil van Ruigrok spring ik in drukke tijden bij in het kwalitatieve team. Soms op projectbasis, soms ook voor langere periode op interimbasis.

Nieuwsgierigheid is wat mij drijft. Ik ben alweer meer dan 20 jaar met heel veel plezier de stem van de consument naar de klant toe. Het is ontzettend boeiend en leuk om te onderzoeken wat consumenten en zakelijke klanten aanspreekt en beweegt. Het draait echter niet alleen om constateren, maar ook om interpreteren. Het leuke van dit werk is ook om inzichten te vertalen op zo’n manier dat een klant er in zijn dagelijkse praktijk wat aan heeft en er echt mee verder kan.

Wordt ook blij van…

Ik ben graag op pad. Daarbij kan je me regelmatig vinden achter een steak in een restaurant, met vrienden in de kroeg, hard meezingend tijdens een live concert, op ontdekkingstocht in het buitenland en, zoals het een moderne mamil betaamd, mezelf in het zweet fietsend op een hoge berg in de Franse alpen. Amsterdam is mijn stad. Ik ga er graag uit weg, maar kom er ook altijd graag weer terug.

Praten over hoe we samen een ingewikkeld onderzoek kunnen tackelen of welke racefiets je moet kopen?

Stuur mij een e-mail, bel 020 782 04 00 of connect via LinkedIn

FacebookTwitterLinkedIn