Artikelen

7.023 views

De P van Plezier

Door Marit Klooster

Eén van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’ en afgelopen weekend hebben we zeer nadrukkelijk onze daad bij het woord gevoegd. Ons jaarlijkse ski-weekend vond namelijk plaats: met 25 Rockies, 1 ex-Rockie en 1 interim Rockie verbleven wij in Zell am See. Door drie dagen samen te sporten, eten en feesten zie je nieuwe kanten van elkaar.

Verschillende teams

Op de berg hadden we het groene wandel team, het lichtblauwe team, het blauwrode team en het zwarte piste team. Tijdens ontbijt, diner en in de après ski vormden zich andere teams. Al jaren doen we tijdens dit weekend twee spellen. Het kamer-indeling-spel zorgt voor een volledige random kamerindeling. En het zaterdagavondspel dat nu in het teken stond van een lichte ‘ontgroening’ van onze nieuwste collega’s. Zij moesten kennisvragen beantwoorden over Ruigrok NetPanel en mochten als hulplijn af en toe een oudere Rockie inzetten.

Betere samenwerking

Naast plezier verbindt deze trip en zorgt het ervoor dat we elkaar weer op een andere manier leren kennen. Zo’n ski-weekend komt de samenwerking op projecten en op kantoor ten goede: weten wat je aan elkaar hebt, elkaar kunnen inschatten en het zorgt voor een soepele samenwerking. En dat draagt bij aan succesvolle projecten. Wij zijn trots op zo’n leuk en professioneel team!

FacebookTwitterLinkedIn