Artikelen

11.390 views

Nieuwe aanwinsten voor ons kwalitatieve onderzoeksteam

Door Barbara Tan

We hebben de afgelopen maanden nieuwe collega’s mogen verwelkomen in het kwalitatieve onderzoeksteam. Mag ik jullie voorstellen aan onze nieuwste aanwinsten?

Met de klok mee vanaf links Esther den Hertog, Jeroen Spetter, Marije Bakker, Michiel Andeweg, Jesca Dembinski, Laura Hafkamp, Zoë Dankfort, Erik de Koning, Dorien Meurs, Anna Stekelenburg

Erik de Koning (43), voor velen in de branche een bekend gezicht, is een zeer ervaren kwalitatief onderzoeker. Hij heeft zijn sporen in het vak verdiend als Qualitative Research Director bij Trendbox. De laatste jaren heeft Erik gewerkt als Associate Research Director bij Ipsos. Hij geniet ervan om elke keer weer een nieuw onderwerp, een nieuwe markt te doorgronden en zo zijn klant verder te helpen. Hij is specialist in merkonderzoek en innovatieonderzoek. We zijn erg blij met zo’n ervaren collega.

Eind vorig jaar is Laura Hafkamp (32) toegetreden tot het kwali team. Het achterhalen en vertalen van consumer insights zijn een rode draad door haar CV. Laura is haar carrière gestart bij Branddoctors als research coördinator & jr consultant. Vóór Ruigrok NetPanel was Laura werkzaam als productmanager bij Sanoma hettestpanel.nl en als product owner bij de Chatback Company.

Aanwas van jonge startende onderzoekers vinden we ook belangrijk. Ruigrok NetPanel leidt al jaren junior collega’s op tot ervaren onderzoekers. Recent hebben we twee junior kwali collega’s aangenomen. Michiel Andeweg (27) is eind vorig jaar gestart als kwalitatief onderzoeker na zijn studie Applied Cultural Analysis in het Zweedse Lund. Hij is een professional die wensen en behoeftes kan vertalen in bedrijfsstrategieën of sociale interventies. En deze maand is Zoë Dankfort (26), afgestudeerd in Strategic Product Design aan de TU in Delft, begonnen in het kwali team. Met haar achtergrond is Zoë goed in het transformeren van de grote hoeveelheid informatie uit kwalitatief onderzoek tot een helder verhaal met bruikbare inzichten. Dat doet ze met een creatieve en visuele blik.

Dorien Meurs (Chief Kwalitatief onderzoek): “Het mag duidelijk zijn dat we enorm blij zijn met onze nieuwe aanwinsten! We hadden al een heel mooi en divers kwali team, maar met onze nieuwe collega’s kunnen we onze kwalitatieve onderzoeken naar een nog hoger plan tillen. Door de jaren heen hebben we al veel kwali junioren opgeleid en die hebben we nu nog meer te bieden met de komst en de ervaring van Erik. Met Laura hebben we iemand aangenomen die uit eigen ervaring precies weet wat een klant wil. Laura helpt ons om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. En het opleiden van jonge honden Michiel en Zoë maakt onze groeiambitie compleet”.

Wil je weten wat ons kwalitatieve onderzoeksteam voor jou kan betekenen? Neem contact op met Dorien Meurs.

FacebookTwitterLinkedIn