Artikelen

5.559 views

Team versterkt met zes nieuwe Rockies

Door Barbara Tan

Het is ondertussen alweer bijna december en daarom een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Één van de dingen waar wij trots op zijn is dat we in 2021 ons team hebben uitgebreid met maar liefst zes nieuwe Rockies. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

Helen

Na de zomer is Helen bij ons gestart in het kwantitatieve team. Ze heeft een achtergrond in levensmiddelentechnologie en kwam er tijdens haar master achter dat ze met name de interactie tussen consument en product erg interessant vindt. Voordat ze de overstap maakte naar Ruigrok NetPanel werkte ze als kwaliteitsmanager consumentenonderzoeken bij Jumbo. Zeg je Helen, dan zeg je thee. Naast haar werk als marktonderzoeker volgt ze namelijk een opleiding tot theesommelier. Je ziet haar op kantoor dan ook zelden zonder een kop thee in haar hand.

Desiré en Yvonne

In oktober voegden we niet één, maar twee Rockies toe aan ons kwalitatieve team: Desiré en Yvonne. Desiré is opgeleid als Economisch- en Consumentenpsycholoog. Tijdens haar studie heeft ze zich verdiept in de onderliggende psychologische mechanismen die keuzes en beslissingen van consumenten beïnvloeden. Ze heeft stage gelopen bij onder andere Schiphol en PostNL waar haar interesse in het gedrag van consumenten verder werd versterkt. Naast consumentengedrag wordt Desiré heel blij van geurkaarsen, foute reality-tv en een rondje hardlopen.

Yvonne heeft een bachelor in Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie en een master in Marketing. Hiervoor schreef ze een thesis over het effect op koopgedrag als consumenten kleding zien op verschillende maten modellen in de e-commerce. Ze wil graag een keer naar Zuid-Amerika en heeft het voornemen gehad om daarvoor Spaans te leren. Ondanks dat ze een streak heeft van 500 dagen op Duolingo, gaat het Spaans spreken helaas nog niet zo vloeiend. Ook zou ze graag na de winterperiode beginnen aan motorrijles.

Nanette, Janelle en Natalia

Met de volgende Rockies zijn jullie misschien al bekend of hebben jullie iets over voorbij zien komen: Nanette, Janelle en Natalia. In mei zijn Nanette en Janelle bij ons begonnen in het kwantitatieve team. Nanette heeft een achtergrond in Business Intelligence & Service Design. Ze is creatief en nieuwsgierig. Ze houdt van dansen in de stijlen ballet en waacking en heeft altijd een leesboek in haar tas. Je kan haar ’s avonds wakker maken voor dim sum.

Janelle heeft een bachelor in Economics & Business Economics en een master in Marketing Intelligence & Management. Voorheen heeft ze gewerkt als Marketing en Communicatieadviseur en vervult nu een nieuwe functie bij ons bedrijf. Haar rol is een combinatie van kwantitatief onderzoek en marketing- en communicatiewerkzaamheden voor Ruigrok NetPanel zelf. Ze is gek op reizen, armbandjes maken en heeft elke aflevering van Friends gezien. Ook vindt ze het leuk om te sporten en veel buiten te zijn.

Last but not least, Natalia. Natalia is sinds juli werkzaam in ons team. Ze heeft al een aantal jaar ervaring als marktonderzoeker. Door haar studie Social Psychology heeft ze zich breed ontwikkeld op het gebied van consumentengedrag. Naast haar werk zit ze in het bestuur van SMART, een organisatie die regelmatig evenementen organiseert voor young professionals op het gebied van marketing en research. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te lezen en creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld met het maken van sieraden.

Ook interesse?

Nogmaals, welkom dames! Wij zijn erg blij dat jullie dit jaar zijn toegevoegd aan ons team. Voorlopig zijn we dus wel op volle sterkte, maar in het nieuwe jaar gaan we weer nieuwe mensen aannemen. Kan je niet wachten, stuur dan vast je open sollicitatie naar barbara@ruigroknetpanel.nl.

FacebookTwitterLinkedIn