Artikelen

8.809 views

UWV kiest Ruigrok NetPanel als vaste onderzoekspartner

Door Martijn van der Veen

Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure heeft UWV onderzoeksbureau Ruigrok NetPanel geselecteerd als vaste partner voor alle ad hoc marktonderzoekstrajecten voor de komende vier jaar. Uit de aanbestedingsprocedure kwam Ruigrok NetPanel naar voren als de partij met de beste kwaliteit. In de toelichting op de gunning noemt UWV innovativiteit, creativiteit, kwaliteitsborging en project management als sterke punten van Ruigrok NetPanel.

UWV en Ruigrok NetPanel zien deze samenwerking als een strategische relatie. Gezamenlijk geven we inzicht in de wensen en behoeften van de klanten van UWV. Hiermee kan UWV haar dienstverlening steeds verder optimaliseren vanuit klantperspectief.

Daniëlle Koning, senior marktonderzoeker en customer journey manager bij UWV: “Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Ruigrok NetPanel om de stem van de klant nog beter zichtbaar te maken binnen UWV. De expertise van Ruigrok NetPanel sluit goed aan op de onderzoekbehoeften die UWV heeft.”

Marit Klooster, directeur Ruigrok NetPanel: “Wij zijn trots dat UWV ons heeft uitgekozen als vaste onderzoekspartner. Het promoten van het klantperspectief binnen UWV is een rol die ons op het lijf is geschreven. De thema’s die bij UWV spelen, zoals customer journeys, digitale dienstverlening en design thinking, sluiten goed aan bij projecten die we ook voor andere klanten uitvoeren.”

FacebookTwitterLinkedIn