Stage klantenonderzoek

Zit jij in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een stage? Wij zijn op zoek naar een stagiair voor ons klantenonderzoek.

Om de twee jaar laten we een stagiair onze klanten het hemd van het lijf vragen over onszelf. Wat vinden klanten eigenlijk van ons, wat doen we goed, wat kan beter?

Wat ga je doen?

Voor dit onderzoek is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt met onderzoek doen want je gaat redelijk zelfstandig aan de slag. Uiteraard word je hierin begeleid door een van onze senior onderzoekers die jouw eerste aanspreekpunt is tijdens je stage. Het onderzoek bestaat uit zowel een kwantitatief als een kwalitatief onderzoek.

Het kwantitatieve onderzoek wordt online uitgevoerd en voor het kwalitatieve onderzoek ga je zelf langs bij onze klanten voor een 1–op-1 gesprek.

Naast deze opdracht is er misschien ook nog ruimte om mee te draaien op andere projecten. We vragen je bv om vragenlijsten te testen, grafieken te maken en open antwoorden te analyseren. Op kwalitatieve onderzoeken kunnen we je ondersteuning gebruiken bij bv het notuleren, het uitnodigen van respondenten en het voorbereiden van toonmateriaal. En natuurlijk vragen we je ook om hulp bij andere (huishoudelijke) bureauwerkzaamheden.

Wat we belangrijk vinden

  • Je zit in de laatste fase van een HBO/WO studie (bijvoorbeeld in de Economische, Maatschappij of Gedragswetenschappen);
  • Je hebt affiniteit met marktonderzoek, ervaring uit bv een eerdere stage is een pre;
  • Je hebt grondige kennis van onderzoeksmethoden en –technieken, SPSS en Excel;
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent een representatieve verschijning en bent in staat om ons bedrijf goed te vertegenwoordigen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je bent flexibel, kunt je goed aanpassen aan veranderende omstandigheden als de situatie daar om vraagt en bent bereid om een stapje harder te lopen als dat nodig is;
  • En verder ben je natuurlijk leergierig, nieuwsgierig, enthousiast, daadkrachtig, goed met cijfers en nauwkeurig.

Wat bieden wij?

Een ontzettend leuke stagetijd waarin je veel kan leren. De stageperiode is altijd in overleg maar een periode van drie maanden heb je minimaal nodig voor deze opdracht. Startdatum is in overleg, maar bij voorkeur in of vlak na de zomer.

Al is het maar voor een korte periode, als stagiair hoor je er bij en word je opgenomen in ons team als een van ons. We hebben een fijne werkplek in een prachtig kantoor met leuke collega’s. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning. Er worden regelmatig activiteiten ondernomen met collega’s buiten werktijd.

Uiteraard staat er ook een vergoeding tegenover. Die is 400 euro bruto bij een stage van 40 uur per week.

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Door middel van onderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Al meer dan 25 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Tech, Media & Telecom, Finance en Retail.

We hebben al veel stages begeleid. Dat waren zowel meewerk als afstudeerstages. Een aantal collega’s is bij ons begonnen als stagiair en daarna gebleven als onderzoeker.

Bedrijfscultuur en personeel

We zijn net zo gepassioneerd over onze collega’s als over ons werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen.
Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor een hogere mate van tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.

Wil jij met onze klanten in gesprek gaan en een tijdje meedraaien met ons team? Stuur dan een mail naar barbara@ruigroknetpanel.nl.

FacebookTwitterLinkedIn