Vacature Research Consultant

Vind jij het leuk om organisaties verder te helpen door het leveren van klantinzichten en heb je al enige jaren ervaring met kwantitatief onderzoek?

Wie zoeken we?

Jouw drijfveer is het helpen van organisaties aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Je verdiept je in de klant en zijn markt om zo de echte klantvraag boven te halen. Samen met je senior collega’s ontwerp je het best passende onderzoek om daar antwoord op te geven. Na afloop van het onderzoek ben je in staat de resultaten goed over de bühne te brengen en daar elke keer de juiste vorm voor te vinden.

Jij hebt twee tot drie jaar ervaring als kwantitatief onderzoeker en wil je verder ontwikkelen binnen ons team. Je kunt het hele onderzoekstraject uitvoeren: van het schrijven van voorstellen tot en met het opzetten, uitvoeren, rapporteren en presenteren van onderzoek. In alle fases van het traject onderhoud je het contact met de klant.

Je bent kritisch en nieuwsgierig. Je weet steeds weer te achterhalen wat ervoor nodig is om je klant verder te helpen. Je bent alert op kansen om bestaande relaties uit te bouwen. Maar je bent ook altijd op zoek naar kansen bij nieuwe opdrachtgevers of in nieuwe branches.

Verder sta je niet stil, je wil jezelf blijven ontwikkelen en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons bureau.

Wat vragen we van jou?

 • 2-3 jaar werkervaring als marktonderzoeker aan bureau- en of klantzijde
 • goede kennis van onderzoeksmethoden en –technieken, bedreven met in ieder geval SPSS en Excel. Jambo is een pre;
 • een goed analytisch en cijfermatig inzicht;
 • een commerciële instelling: klantgericht, proactief, dienstverlenend, alert op kansen en mogelijkheden;
 • een ondernemende instelling: daadkracht en hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Engelse taal.

Naast al deze kenmerken zijn we heel benieuwd wat jij verder nog aan ons team kunt toevoegen! Misschien ben je heel handig in het bouwen van dashboards of infographics of heb je ervaring in marketing of consultancy. Of misschien heb je ervaring met iets heel anders waarmee je ons team echt aanvult.

Wat bieden wij?

We geven je in eerste instantie een jaarcontract voor 32-40 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid verlengen we het contract. Naast een marktconform salaris, 13e maand, vakantiegeld, ruime pensioenregeling, een bonusregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en bezoeken van congressen, bieden we vooral een hele fijne werkplek in een prachtig kantoor met een heel mooi team. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning.

 • een contract voor 32-40 per week
 • salarisindicatie 2.964-3.432 euro bij 40 uur per week
 • 13de maand;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkplekvergoeding;
 • bonusregeling;
 • ruime pensioenregeling;
 • fietsleaseplan;
 • secundaire voorwaarden naar keuze, denk onder andere aan sportvergoeding, extra vrije dagen, mobiliteitsvergoeding, culturele abonnementen
 • opleidingsbudget, volop mogelijkheden en ruimte om de beste te worden in je vakgebied, veel training on the job, in- en externe workshops en trainingen;
 • dagelijks een verzorgde lunch op kantoor;
 • regelmatig borrels, uitjes en andere activiteiten, jaarlijks een meerdaags bedrijfsuitje;
 • maandelijks een innovatiecafé waar je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied;
 • een enthousiast en betrokken team dat zich elke dag weer met veel gedrevenheid inzet om klanten verder te helpen;
 • en natuurlijk de mogelijkheid om te werken op ons fijne kantoor aan ’t IJ of thuis met thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop met toebehoren.

Minstens zo belangrijk

Zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers hechten we aan een duurzame samenwerking. We vinden het dan ook belangrijk dat er een klik is. Dat geldt voor je instelling en motivatie op en in het werk, maar ook op sociaal vlak. We zijn een hecht team dat hard werkt, gemotiveerd is om net dat stapje extra te zetten en daarnaast veel lol met elkaar heeft zowel op als buiten het werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen.

Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. Wij vinden het essentieel dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan mooie projecten en een goedlopend bureau!

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Door middel van onderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Al meer dan 30 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Tech, Media & Technology, Finance en Retail.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van in ieder geval een referentie en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard doen we dat in overleg. De startdatum is in overleg.

 

FacebookTwitterLinkedIn