Werken bij Ruigrok

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Met marktonderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Al ruim 30 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Telecom, Media & Technology, Finance en Retail. Een greep uit onze opdrachtgevers: ING, VodafoneZiggo, Vattenfall, UWV, ANWB, SV Ajax, Blokker, Simon Lévelt, Afterpay en BNNVARA.

Bedrijfscultuur en personeel

We zijn net zo gepassioneerd over onze collega’s als over ons werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen. Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor een hogere mate van tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.

Vacatures

Op dit moment hebben we de onderstaande vacatures open staan. Reacties kan je sturen naar barbara@ruigrok.nl. of 0630505665.

Zit de vacature van jouw dromen er niet bij? We zijn altijd geïnteresseerd in onderzoekers met ervaring. Je open sollicitatie of een mail om een kop koffie te drinken mag je sturen naarbarbara@ruigrok.nl.

FacebookTwitterLinkedIn