Zo werken wij

Melk en suiker?

Een goede kop koffie, daar begint elke kennismaking mee. Misschien heb je al concrete vragen en weet je precies wat je wilt. Maar je bent ook welkom als je gewoon eens wilt weten wat er allemaal mogelijk is. We horen graag meer over wie jij bent en wat er binnen jouw organisatie speelt.

 

Een goed begin…

Een concreet en helder voorstel, dat is de volgende stap. In tweetallen sparren we over de beste aanpak, zodat jouw vraagstuk van verschillende kanten wordt bekeken. Wij weten veel over onderzoek, maar hebben de opdrachtgever nodig om de organisatie, context en doelstellingen te kennen. Alleen met die inzichten kunnen wij een onderzoeksaanpak op maat aanbieden.

Aan de slag!

Zodra jij je helemaal kunt vinden in het plan van aanpak beginnen we samen aan de voorbereiding van het onderzoek. Dat doen we vaak in een kick-off meeting, waarin we alle details doorspreken. Bij kwalitatief onderzoek regelen we in deze fase ook al de locatie en selectie. Gaan we aan de slag met kwantitatief onderzoek, dan werken we in overleg aan de vragenlijst.

Het veld in

Nu we het eens zijn over de opzet begint het spannendste onderdeel van het onderzoek! Je doelgroep komt nu namelijk echt aan het woord. Je kunt zelfs meekijken bij ons op de Silodam of een andere onderzoekslocatie. Ook wanneer je er niet bij bent houden we je continu op de hoogte van het veldwerk. Bijvoorbeeld met interessante quotes van deelnemers of tussentijdse tabellen.

En dan…

Eerlijk gezegd vinden we het rapporteren net zo fascinerend als het veldwerk zelf. Om van al die meningen, bevindingen en metingen een verslag te schrijven waar jij straks mee aan de slag kunt… dat is voor ons een uitdaging die we elke keer weer met plezier aangaan. We rapporteren onze inzichten piramidaal. Dus geen lange lappen met droge tekst maar to the point, met veel visuele ondersteuning en concrete aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kunt!

Afscheid nemen bestaat niet

Nou ja, dat is misschien een tikkeltje dramatisch maar we houden graag contact met onze klanten. Als er geen onderzoek loopt houden we je bijvoorbeeld op de hoogte van relevante ontwikkelingen of nodigen we je uit om nieuwe onderzoekstechnieken te testen. En je kunt ook regelmatig een uitnodiging verwachten voor een feestje of event.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op en laat ons weten hoe jij je koffie drinkt, dan zorgen we dat die klaarstaat als je langskomt!