Zomerevent 2019

Ons jaarlijkse Zomerevent staat weer voor de deur! We laten je graag zien hoe je verschil kunt maken door impact te creëren. Dit jaar is het net even anders dan anders: naast inspirerende presentaties nodigen we je uit om een kijkje te nemen in onze Rockies Art Gallery. Stap binnen en ervaar de impact van onderzoek op de laatste trends!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Hoe kun je met achteraf betalen direct toegevoegde waarde bieden aan consumenten én webshops? Marije laat zien op welke manier we AfterPay hebben ondersteund bij het interpreteren en activeren van deze inzichten. Jeroen van AfterPay vertelt vervolgens wat de invloed hiervan is geweest op de marketingstrategie en nieuwe campagne van dit snel groeiende merk.
  • Het valt niet mee om aan de stijgende vraag naar bloedplasma te voldoen. Sara heeft voor Sanquin onderzoek gedaan om concrete inzichten te verzamelen om de loyaliteit van donors te vergroten en hen te motiveren vaker plasma te geven.
  • Een chatbot is méér dan alleen techniek. Laura vertelt hoe je een chatbot optimaal invult aan de hand van cases van de Belastingdienst en Nuon, zodat je de juiste ‘toon’ aanslaat richting gebruikers.
  • Chatbots worden breed ingezet als customer service kanaal. Kunnen we deze techniek ook toepassen in marktonderzoek? Marieke presenteert de learnings van ons experiment met een chatbot die consumenten bevraagt over hun mobiele telefoongebruik.
  • Ten slotte wordt het persoonlijk. Wat heeft in de praktijk nou écht impact op ons? Podiumcoach Marleen Bekker zet ons op humoristische wijze aan het denken.

Na ons Zomerevent kun je gezellig blijven hangen voor onze welbekende borrel met hapjes en drankjes.

Benieuwd naar wat wij dit keer te vertellen hebben?
Blok dan nu donderdag 27 juni van 16.00 uur – 17.45 uur in je agenda.

We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Laat je even weten of je wel of niet aanwezig kunt zijn bij ons Zomerevent?

Dat kan via deze link.

Locatie evenement:
Kantoor Ruigrok NetPanel
Silodam 1a
1013 AL Amsterdam

Voor vragen, bel naar: 020-7820408 of mail ons op zomerevent@ruigroknetpanel.nl.

FacebookTwitterLinkedIn