close

Yvonne Drijver

Research Consultant
Werkt hard aan...

“De wereld begrijpen door te kijken met de ogen van een ander.” Als antropoloog en marketeer ben ik altijd opzoek naar de bewegingsredenen van mensen: Wat drijft ze? Wat motiveert ze? Waarom doen mensen eigenlijk wat ze doen?

Als kwalitatief onderzoeker bij Ruigrok krijg ik dagelijks de kans om me met deze vragen bezig te houden. Dit doe ik dan ook met veel enthousiasme, passie en creativiteit. Van boeiende UX onderzoeken voor de overheid tot diepgaande behoefte onderzoeken voor de culturele sector. Eén van mijn favoriete onderzoeksmethoden is de research community, waarbij je nét iets meer over de context van deelnemers leert en hun gedrag en keuzes over een langere periode in kaart brengt.

Verder ben ik betrokken bij SMART, dit bestuursjaar zelfs als voorzitter. SMART is hét netwerk voor startende talenten op het gebied van data, insights en analytics.

Portret Yvonne

Met passie en creativiteit ontrafel ik drijfveren van menselijk gedrag.

Spullen Yvonne

Wordt ook blij van…

Gezelligheid en mensen om me heen! In het weekend zul je me waarschijnlijk vinden in een Amsterdams cafeetje, op een feestje of met vrienden thuis. Ik kan niet goed stil zitten en ben dan ook graag altijd bezig. Van een dagje uitsloven in de keuken tot een rondje op de ijsbaan, en van een bezoek aan een museum tot het plannen van een volgende reis.

Samen op zoek naar de drijfveren van jouw doelgroep of interesse in tips voor een gezellig Amsterdams cafeetje?

Neem contact met me op, dan plannen we een (online) koffiedate!