close

Ons bedrijf

Ruigrok verbindt. Meningen en feiten. Emoties en cijfers. Betrouwbaarheid en avontuur. Onderzoek en advies. Dat is de rode draad. Dat is waar we goed in zijn. En dat doen we al sinds 1991.

We cirkelen om een onderwerp heen, bekijken het van alle kanten, pellen door tot we bij de kern komen. Methodisch, maar niet statisch. Objectief, maar verre van afstandelijk. Want we zitten er met ons hart in.

Nieuwsgierige dame ruikt aan bloemen

Begin met vragen

We vergeten het soms. Dat we niet alles weten. We hebben immers ervaring. Kennis. Modellen. Met onze intuïtie is niets mis.

En toch. Nieuwsgierige mensen komen verder. Zijn creatiever. Maken betere verbindingen. Via kwantitatief en kwalitatief onderzoek geven wij jouw klant een stem.

Onderbouwd beslissen? Begin met vragen.

Collega's praten aan tafel

Onze projecten zijn maatwerk

Als belangrijke speler in de onderzoeksbranche onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief en online kwantitatief onderzoek. Onderzoek is in onze optiek altijd maatwerk en moet aansluiten bij de vraag van onze opdrachtgevers, maar natuurlijk ook bij de doelgroep en actuele ontwikkelingen. Vanuit die visie denken we actief mee over de vragen van onze opdrachtgevers en zetten we graag onze tanden in complexe cases.

We zijn niet bang om onze disciplines te combineren om concrete inzichten te bieden. Waar nodig met aanvullend advies en ondersteuning, want onze rol stopt niet zodra de laatste letter van het onderzoek op papier staat.

Logo ISO

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots op onze ISO-certificeringen. We zijn constant bezig met kwaliteitsverbetering.

Wij zijn gecertificeerd volgens:

  • ISO 20252 > markt- en opinie-onderzoek
  • ISO 27001 > informatiebeveiliging
  • ISO 27701 > privacy

Kennismaken?

We nodigen je graag uit om op onze prachtlocatie aan het Amsterdamse IJ eens verder te praten. Over jouw vragen en uitdagingen, onze werkwijze of hoe goed de koffie is, net wat je wilt.