close

What's Next workshop

Als ervaren onderzoeks- en adviesbureau begrijpen we de uitdagingen die op je pad komen ná de uitvoering van het onderzoek. Daarom gaan we verder dan alleen het bieden van inzichten. We begeleiden je graag met de vervolgstappen. De What’s Next workshop is hét startpunt voor een succesvolle implementatie van onderzoeksresultaten.

Personen aan het werk tijdens workshop
workshop detail foto

Wat kun je verwachten?

Diepgaande Implicaties: Duik met ons in de betekenis van het onderzoek. We nemen de inzichten als startpunt, creëren draagvlak en begrip, en bepalen gezamenlijk hoe je succesvol verder kunt met de opgedane kennis.

Diverse Doelen: Of het nu gaat om een interne discussie over vervolgstappen, het delen van een gezamenlijke visie binnen de organisatie, het stimuleren van energie bij alle stakeholders om aan de slag te gaan, het uitwerken van concrete richtingen, of het creëren van draagvlak – wij begeleiden jullie hierin.

Moderne Moderatie: Onze ervaren consultants nemen de leiding tijdens de sessie, of het nu bij jou op kantoor is of in onze inspirerende workshopruimte aan het IJ. We sturen niet alleen, maar inspireren en begeleiden als onafhankelijke moderatoren.

Expert Advies: Wij zijn er om te doen waar we goed in zijn. Als onafhankelijke facilitator stellen we vragen, geven we alle stakeholders een stem en laten we je door de bril van een ander kijken. Soms stappen we zelfs uit onze modererende rol om de stem van de doelgroep te vertegenwoordigen, of geven we advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

Ben je klaar voor een inspirerende en creatieve workshop? Of wil je eerst meer weten?

Neem dan contact op met Jeroen en ontdek de mogelijkheden.