close

Barbara Tan

Managing partner - HR & Finance
Werkt hard aan...

De reden waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga? Zonder twijfel mijn collega’s! Ook wel bekend als de Rockies. In mijn jaren bij Ruigrok zijn er Rockies gekomen en gegaan, maar hoe de samenstelling van het team ook is, de unieke Ruigrok cultuur weten we te behouden.

Als premium bureau zetten we ons dagelijks voor de volle 100% in voor onze klanten. Dat kan alleen met een professioneel en enthousiast team dat zich gewaardeerd voelt in een inspirerende werkomgeving. Het is onze missie om te zorgen voor een werkomgeving waar je de beste kan worden in je vakgebied, waar het werk er echt toe doet én waar we veel plezier met elkaar beleven! Dat is waar ik elke dag een bijdrage aan wil leveren en waar ik elke dag weer veel voldoening uit haal.

Portret Barbara

Zonder inspirerende en stimulerende werkomgeving geen werkplezier!

Spullen Barbara

Wordt ook blij van…

In mijn vrije tijd zou ik het liefst nog veel vaker een verre reis maken. Even helemaal eruit en iets proeven van andere culturen aan de andere kant van de wereld. Als ik thuis ben en tijd heb kook ik graag. Mensen en gezelligheid om me heen, daar hou ik van! Ik voel me helemaal thuis in het drukke, stadse leven en ben dan ook heel blij dat ik in Amsterdam woon en werk.

Wil je meer weten over onze organisatie of eens reiservaringen uitwisselen?

Neem contact met me op via mail, telefoon of LinkedIn.