close

Erik de Koning

Senior Research Consultant
Werkt hard aan...

Sinds 2003 voer ik kwalitatief onderzoek uit, begin 2019 ben ik gestart bij Ruigrok onderzoek en advies. Ik heb in de loop der jaren voor veel verschillende opdrachtgevers (in binnen- en buitenland en uit diverse branches) gewerkt aan projecten met uiteenlopende onderzoeksdoelstellingen (zoals positionering, innovatie, communicatie) onder diverse doelgroepen (van vierjarigen tot negentigjarigen). Ik geniet met volle teugen van in nauwe samenwerking met de opdrachtgever onderzoek uitvoeren en er samen voor zorgen dat de resultaten de gewenste impact krijgen.

Portret Erik

Een film kan er voor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en intens meeleeft, goed onderzoek hoort ook zo’n beleving los te maken

Spullen Erik

Wordt ook blij van…

Na een dag werken ga ik vaak tennissen bij mijn tennisclub ALTC DDV waar ik ook diverse vrijwilligersfuncties heb vervuld. Daarnaast ga ik graag naar het theater voor een toneel- of dansvoorstelling (in de Stadsschouwburg of het Amsterdamse Bostheater), musea, tentoonstellingen & exposities (zoals ARTZUID of Unseen), de bioscoop (om een blockbuster of een art film te zien) en concerten. Maar ook van een hele dag kleding shoppen kan ik erg genieten.

Praten over kwalitatief onderzoek of de UITagenda?

Laat het me weten, ik vertel je graag meer!