close

Fernando McDougal

Senior Research Consultant
Werkt hard aan...

In 2006 begon mijn avontuur bij Ruigrok met een stage, en vanaf dat moment wist ik het zeker: dit is waar ik mijn carrière wilde opbouwen! Als kwantitatief onderzoeker word ik enthousiast van het analyseren van gegevens en het werken met SPSS. Ik heb een brede interesse, maar er is één specifiek gebied waar mijn hart sneller van gaat kloppen: productontwikkeling.

Wat mijn werk bij Ruigrok extra betekenisvol maakt, is mijn rol in het begeleiden van getalenteerde collega’s en het bijdragen aan de groei en kwaliteit van ons bedrijf. Ik krijg er veel energie van om anderen te inspireren en het bedrijf verder te helpen op het gebied van onderzoekskwaliteit.

Portret Fernando

Werk met passie, leef met genot.

Spullen Fernando

Wordt ook blij van…

Het leven draait niet alleen om hard werken; vrije tijd is voor mij ontzettend belangrijk! Ik ben een liefhebber van sporten, denk aan fitness, spinning en HITT-lesjes. Ondanks mijn gezonde levensstijl kan je me ook beschrijven als een echte snoepkont. Chocolade, chips en… tja, ik ben er altijd wel voor te porren!

Ik breng graag vrije tijd door met mijn partner en vrienden. Gezelschapsspellen, festivals of een avondje naar de film zijn voor mij de perfecte manieren om te ontspannen en te genieten van het leven.

Praten over onderzoek bij Ruigrok of wil je tips voor leuke spelletjes?

Neem gerust contact met me op, ik vertel je graag meer!