close

Helen van Maarschalkerweerd

Research Consultant
Werkt hard aan...

Onderzoek naar consumentengedrag is iets dat mij sinds mijn studietijd interesseert. Tijdens de scripties in mijn studie Levensmiddelentechnologie bleek dat ik de interactie tussen consument en product vooral erg interessant vind. Na mijn studie heb ik bij Jumbo gewerkt als kwaliteitsmanager consumentenonderzoeken, waar ik verantwoordelijk was voor de smaakonderzoeken voor alle huismerkproducten.

Sinds september 2021 ben ik het team bij Ruigrok komen versterken. Bij Ruigrok onderzoek ik als kwantitatief onderzoeker producten voor klanten in de breedste zin van het woord! Of het nu om een nieuwe service, chocoladereep of schapindeling gaat, ik ben altijd bereid om mee te denken over een onderzoek hiervoor!

Portret Helen

Onderzoek naar producten in de breedste zin van het woord

Spullen Helen

Wordt ook blij van…

Naast mijn werk volg ik een opleiding tot theesommelier. In deze opleiding komen heel veel interesses van mij samen: thee, nieuwe smaken proeven, nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen. Naast thee ben ik ook een grote liefhebber van Tony’s Chocolonely. In de weekenden doe ik graag een spelletje met vrienden of familie.

Daarnaast ben ik graag buiten te vinden, qua sport is dat bootcamp en hardlopen en ik maak ook graag mooie wandelingen. Ook ga ik graag op reis, daarbij ben ik te vinden in de bergen om te snowboarden, maar duik ik ook om de onderwaterwereld te ontdekken.

Wil je meer weten over onze organisatie of hoe je het perfecte kopje thee kunt zetten?

Laat het me weten, ik vertel je graag meer!