close

Marit Klooster

Managing Director
Werkt hard aan...

Ik ben gefascineerd door mensen. Ik wil weten wat hen drijft, wat ze doen en waarom. Omdat ik erin geloof dat je alleen succesvol kunt zijn als organisatie als je jouw klant goed kent en aansluit bij zijn gedrag, behoeften en belevingswereld. De mens centraal dus. Dat klinkt als een enorme open deur, maar is juist in deze tijd van technologische mogelijkheden (waaronder AI) belangrijker dan ooit! Wij helpen onze relaties aan inzicht in hun doelgroep en vertalen die inzichten naar advies over hoe je als organisatie relevanter kunt zijn voor je klanten. Wij geven daarmee richting aan producten, diensten en communicatie.

Samen met de andere partners ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Ruigrok. Dat betekent: onze koers in de gaten houden en zorgen dat iedereen doet waar hij goed in is en blij van wordt. Mijn West-Friese nuchterheid en Amsterdamse directheid komen hierin van pas.

In mijn rol als managing director boor ik nieuwe relaties aan en onderhoud bestaande. Ik ga in gesprekken met onze relaties op zoek naar hun uitdagingen en doelstellingen en welke inzichten er nodig zijn om die te realiseren. Het meedenken, oplossingen zoeken en advies geven over de volgende stap geeft me voldoening omdat ik daarmee bijdraag aan het succes van de ander.

Portret Marit

Nuchter, open en direct. Dat ben ik

Spullen Marit

Wordt ook blij van…

Mijn collega’s en ons fantastische kantoor aan het IJ! Samenwerken en uitgedaagd worden door ons team van gezellige, constructieve en kritische experts geeft me energie. In ons pas verbouwde kantoor hebben we verschillende plekken die onze creativiteit stimuleren.

Thuis geniet ik van het zien opgroeien van mijn zoons tot bewuste, zelfstandige mensen. Als het even kan gaan we met het gezin naar buiten: wandelen, surfen, mountainbiken en we proberen regelmatig wat cultuur op te snuiven. Met man of vrienden ontdek ik graag nieuwe Amsterdamse horeca. New kid on the block ‘Barracuda’ is mijn laatste ontdekking.

Sparren over welke inzichten nodig zijn voor jouw next step?

Kom langs in ons fantastische kantoor!