close

Martijn van der Veen

Managing partner - Strategy & Marketing
Werkt hard aan...

Binnen Ruigrok heb ik een heel breed takenpakket. Van de marketingagenda tot onze bedrijfsstrategie. En van innovatie tot salesacties. Als lid van het MT bemoei ik me graag overal mee, maar houd wel altijd een focus op onze marketing. Daarnaast haal ik nog steeds erg veel voldoening uit een mooi kwantitatief onderzoek, zeker als ik daarmee onze opdrachtgevers verder help.

Verder volg ik graag de ontwikkelingen binnen de insights industrie, bijvoorbeeld via ESOMAR en IIeX. Op dit moment is AI natuurlijk een hot topic. Ik ben erg nieuwsgierig hoe dat ons werk en onze branche gaat veranderen.

Portret Martijn

Benieuwd hoe AI ons werk en onze branche gaat veranderen

Spullen Martijn

Wordt ook blij van…

In mijn vrije tijd doe ik graag aan tennis, golf en skiën. Ook iets nieuws als padel probeer ik graag uit. Sporten dus, maar wel met een spelelement. Voor een gewoon rondje hardlopen heb ik minder motivatie, tenzij als voorbereiding voor een loopevent samen met collega’s. Denk aan de Dam-tot-Damloop of de KLM Urban Trail serie.

Verder sta ik in het weekend geregeld naast het hockeyveld, houd ik van een biertje drinken met vrienden, een goed boek en veel buiten zijn. Vakanties mogen van mij best actief en avontuurlijk zijn, zoals mountain biken, raften en canyoning.

Praten over wat Ruigrok voor jou kan betekenen of weet je nog een leuke loop?

Neem dan contact met me op, ik praat graag verder met je!