close

Zoë Dankfort

Senior Research Consultant
Werkt hard aan...

Ik ben elke dag bezig met verbinding maken. Verbinding maken met de opdrachtgever, met de doelgroep én tussen de onderzoeksresultaten.

Verbinding met de opdrachtgever door samen te ontrafelen wat het precieze vraagstuk is en daarmee aan de slag te gaan. Verbinding met de doelgroep door met hen te spreken en te duiken in hun belevingswereld. Verbinding tussen de onderzoeksresultaten door te analyseren en zo te ontdekken waar kansen liggen.

Hoe ik die verbindingen leg? Dit doe ik onder andere door onderzoek creatief aan te vliegen en zo (onbewuste) behoeften boven tafel te krijgen. Door goed door te vragen bij zowel de doelgroep als de opdrachtgever. Door visualisaties te gebruiken om complexe materie begrijpelijk te maken. En door in een workshop samen inzichten om te zetten in acties.

Zoë

Laten we op ontdekkingstocht gaan

Spullen Zoe

Wordt ook blij van…

In mijn vrije tijd kan je mij vinden op het hockeyveld, in een sportlesje en, sinds kort, wandelend op vakantie. Ook eten of borrelen met vrienden in een leuk tentje in mijn woonplaats Rotterdam doe ik graag. Als ik zelf kook, probeer ik te imponeren met gerechten uit ‘Simpel’ van Ottolenghi. Verder zal je mij niet snel in een slechte bui zien. Maar als dat toch zo is, dan lig ik het liefst op de bank te kijken naar een slechte serie.

Meer weten over Customer Journey onderzoek of de leukste plekken in Rotterdam?

Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer!