Kennissessie onderzoek in agile ontwikkelprocessen

Dat er een verschuiving plaatsvindt naar agile werken weten we inmiddels allemaal. Steeds meer bedrijven omarmen deze manier van werken die veel nieuwe kansen biedt, maar ook voor uitdagingen zorgt. Zo merken we dat het verweven van klantonderzoek in dit snelle, iteratieve proces lastig kan zijn. Terwijl ‘customer collaboration’ een van de basisprincipes is van agile werken.

Anna Stekelenburg, onderzoeker bij Ruigrok NetPanel, vertelt in deze kennissessie hoe wij de impact van agile werken zien op onderzoek en hoe dit onze werk- en denkwijze beïnvloedt als onderzoekers. Myrthe Lemmen, strategiemaker en scrum master bij Strategiemakers, neemt je mee in de wereld van agile werken en design thinking. Samen laten we je zien hoe je klantinzichten een plek kan geven binnen een agile ontwikkelproces.

Wil je meer weten over onderzoek doen in agile ontwikkelprocessen en hoe klantinzichten je verder helpen in je ontwikkeling? En vind je het leuk om hier met andere vakgenoten over van gedachten te wisselen? Dan nodigen we je graag uit voor onze kennissessie op donderdag 29 maart van 16:00 tot 17:30 uur in Amsterdam.

We horen graag of je er op 29 maart bij bent. Uiteraard vinden we het ook leuk als je een introducée (collega of relatie) meeneemt die ook graag bijgepraat wil worden over dit thema. 

Meld je hier aan voor de Kennissessie

We hopen je de 29e te mogen ontvangen!

FacebookTwitterLinkedIn