Onze mensen

Erik de Koning

Senior Research Consultant

“Een film kan er voor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en intens meeleeft, goed onderzoek hoort ook zo’n beleving los te maken”

Werkt hard aan…

Sinds 2003 voer ik kwalitatief onderzoek uit, begin 2019 ben ik gestart bij Ruigrok. Ik heb in de loop der jaren voor veel verschillende opdrachtgevers (in binnen- en buitenland en uit diverse branches) gewerkt aan projecten met uiteenlopende onderzoeksdoelstellingen (zoals positionering, innovatie, communicatie) onder diverse doelgroepen (van vier-jarigen tot negentig-jarigen). Ik geniet met volle teugen van in nauwe samenwerking met de opdrachtgever onderzoek uitvoeren en er samen voor zorgen dat de resultaten de gewenste impact krijgen.

Wordt ook blij van…

Na een dag werken ga ik vaak tennissen bij mijn tennisclub ALTC DDV waar ik ook diverse vrijwilligersfuncties heb vervuld. Daarnaast ga ik graag naar het theater voor een toneel- of dansvoorstelling (in de Stadsschouwburg of het Amsterdamse Bostheater), musea, tentoonstellingen & exposities (zoals ARTZUID of Unseen), de bioscoop (om een blockbuster of een art film te zien) en concerten. Maar ook van een hele dag kleding shoppen kan ik erg genieten.

Praten over kwalitatief onderzoek of de UITagenda?

Stuur mij een e-mail, bel 06 199 36 053 of connect via LinkedIn

FacebookTwitterLinkedIn