Artikelen

7.038 views

Even voorstellen

Door Barbara Tan

Onlangs hebben we ons kwantitatieve team uitgebreid met twee nieuwe aanwinsten. Anouk Tramper, net klaar met maar liefst twee studies, werkt sinds juli bij ons als junior onderzoeker. Met haar achtergrond in Industrieel Ontwerpen én Marketing is ze een waardevolle toevoeging voor het team. Wensen en behoeften van consumenten in kaart brengen om daarmee input te leveren voor het perfecte product of dienst is wat haar drijft. Daarnaast is Anouk een fervent hardloper en rent ze tijdens de Dam tot Damloop mee met de Rennende Rockies voor Dance4Life.

Ook Fleur van Nieuwenhuijzen mogen we toevoegen aan ons team. Na haar studie Economic & Consumerpsychology ging ze aan de slag bij Corporate Salessupport van de Persgroep. Maar haar onderzoeksbloed kruipt waar het niet gaan kan en dus is ook Fleur bij ons begonnen als kwantitatief onderzoeker. Fleur wordt blij van het verbinden van mensen, kennis en ideeën en heeft een talent om onderwerpen vanuit een net iets andere hoek te bekijken. Haar fascinatie voor mensen komt goed van pas als onderzoeker. Waarom maken mensen bepaalde keuzes en hoe komen die tot stand?

En we gaan nog even door. Elke twee jaar laten we een onafhankelijke student onze relaties ondervragen over hoe tevreden of ontevreden zij zijn over onze dienstverlening. Vanaf september komt Floortje Bek, studente Communicatiewetenschappen aan de UvA, ons tweejaarlijkse klantenonderzoek uitvoeren. Na de zomer horen jullie uiteraard meer van haar!

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van twee collega’s. Wouter Smit is aan de slag gegaan als Marketing Intelligence Analist bij EDM en Airto Burke gaat na zes jaar zijn talenten buiten de marktonderzoekwereld inzetten. Heel veel dank Wouter en Airto voor jullie bijdragen. We wensen jullie allebei heel veel succes!

 

FacebookTwitterLinkedIn