Artikelen

6.169 views

Inspiratiesessie Sydney Brouwer over legendarische klantbeleving

Door Marit Klooster

Wie jarig is trakteert. Daarom nodigen we je uit om onze inspiratiesessie over de klant van de toekomst bij te wonen op 17 juni. Tijdens deze jubileumsessie deelt Sydney Brouwer wat klanten woest enthousiast maakt én hoe je dat intern met elkaar organiseert. Want buiten winnen = binnen beginnen. Dit doet hij aan de hand van vele inspirerende (en soms tenenkrommende) voorbeelden uit de praktijk. Laat je inspireren tot de volgende stap naar een betere klantbeleving. Ben jij erbij?

#oogvoordeklant

Ruigrok NetPanel bestaat 30 jaar. In een eerdere blog blikte oprichter Marja Ruigrok terug op dertig jaar #oogvoordeklant, en hoe wij ons oog al vanaf 1991 inzetten om bij te dragen aan het succes van onze klanten. Wie ook oog voor de klant heeft, is Sydney Brouwer, spreker over klantgerichtheid en klantbeleving. Een spreker die met energie, interactie en humor organisaties inspireert om klanten en medewerkers fans te maken.

Bringing humanity back to business

Op 17 juni host Sydney voor ons een online inspiratiesessie. Hij weet als geen ander hoe hij een mooie inspiratiesessie over de klant van de toekomst combineert met concrete tips en handvatten over wat je morgen al kunt doen om klantgerichter te zijn. Wat is het geheim van een legendarische klantbeleving? Dat is een klantbeleving waar de klant voor terugkomt en anderen over vertelt, een klantbeleving waar je woest enthousiast van wordt. Hoe kom je daar? Sydney inpireert je de volgende stap te zetten naar een nog betere klantbeleving.

Ook zin in een inspiratiesessie?

Geloof jij ook in de waarde van klantgerichte communicatie, producten en dienstverlening? Laat je dan inspireren door Sydney Brouwer tijdens zijn speciaal voor ons samengestelde inspiratiesessie. Registreer je nu op ons jubileumplatform en we verwelkomen je 17 juni, 16.00 uur, online!


 

FacebookTwitterLinkedIn