Artikelen

2.983 views

Waar zijn wij in 2023 te vinden?

Door Martijn van der Veen

Zoals je wellicht weet vinden wij het belangrijk dat jij jouw doelgroep een stem kan geven. Zonder inzicht in de wensen en mening van je doelgroep blijft jouw dienst of product een stuurloos schip, toch?

Dit is precies hoe het voor ons ook werkt. Wij blijven graag in gesprek met jou, zodat we weten waar jouw wensen en behoeftes liggen. En waar kunnen we hier nou beter over in gesprek gaan dan tijdens één van de leuke marketingevents die Nederland rijk is?

Lees daarom hieronder waar en wanneer je ons kunt vinden. En hou ook zeker 7 september alvast vrij in je agenda, want dan nodigen we je uit voor iets wel heel speciaals…

IIEX – Insights Innovation Exchange

  • 28 & 29 maart
  • Beurs van Berlage, Amsterdam

De perfecte plek om in gesprek te komen met professionals van over de hele wereld en samen de toekomst van consumenteninzichten te ontdekken. Wij zijn hier om te leren van anderen, maar ook om onze kennis te delen. Ben jij er ook? Laat het ons weten; we ontmoeten je graag.

DIE – Data & Insights Event

  • 9 & 10 mei
  • Jaarbeurs, Utrecht

Het grootste evenement op het gebied van Data & Insights. Hier hoor je alles over de laatste trends en ontwikkelingen en ga je in gesprek met (mede)marketeers en onderzoekers. Wij zijn hier aanwezig met een leuke stand, en verzorgen ook een presentatie samen met een van onze opdrachtgevers. Hou voor de exacte inhoud van het programma onze LinkedIn in de gaten.

NIMA Marketing Day

  • 15 juni
  • DeFabrique, Utrecht

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de NIMA Marketing Day! Een dag vol succesverhalen, uitdagingen en pijnlijke leermomenten. Ook hier nemen wij onze stand mee naartoe, en geven wij een presentatie. Wil jij erbij zijn en blijf je graag op de hoogte over onze presentatie? Hier ben je de eerste die het hoort.

Ruigrok Summer Event

  • 7 september
  • Silodam, Amsterdam

Je leest het goed, ook dit jaar organiseren wij weer ons eigen Summer Event. Een middag die in het teken staat van een inhoudelijk programma waarna we (hopelijk) in het zonnetje de laatste ontwikkelingen met elkaar kunnen bespreken. En het mooiste van dit event is dit jaar waarschijnlijk wel de onthulling van ons net verbouwde kantoor. Hou onze socials dus goed in de gaten.

ESOMAR Congress 2023

  • 10-13 september
  • Beurs van Berlage, Amsterdam

Het welbekende internationale evenement strijkt dit jaar neer in Amsterdam, dus daar moeten wij bij zijn! Een plek om inspiratie op te doen, de nieuwste trends te horen en met jou in gesprek te gaan. Zien we je daar?

Ben jij op een van bovenstaande events aanwezig? Dan horen we graag van je, zodat we kennis kunnen maken of eindelijk weer eens bij kunnen praten. En heb jij nou een event waarvan je denkt dat wij daarbij moeten zijn? Laat het ons dan weten.

FacebookTwitterLinkedIn