close

Dorien Meurs

Chief Research
Werkt hard aan...

Is het een probleem? En is dát het probleem? Waarom is het een probleem? Wat zou het opleveren als je dat probleem weg zou nemen? Zomaar een greep uit de vragen die ik graag stel als ik bij een opdrachtgever aan tafel zit om over een onderzoeksaanpak te sparren.

Ik krijg veel energie van het ontrafelen van vraagstukken van opdrachtgevers om ze op de juiste manier verder te kunnen helpen. Voor mij past advies geven hier perfect bij. Niet alleen over hoe wij het onderzoek zouden aanpakken, maar ook voordat er überhaupt een duidelijke onderzoeksvraag is om te achterhalen welke beslissingen de opdrachtgever moet nemen en welke data daarvoor nodig is. Of nadat we onderzoek hebben uitgevoerd om de opdrachtgever te helpen met het verder brengen van de inzichten de organisatie in. Dat zijn de momenten waarop ik op mijn best ben!

Portret Dorien

Ik krijg veel energie van het ontrafelen van vraagstukken van opdrachtgevers om ze op de juiste manier verder te kunnen helpen.

Spullen Dorien

Wordt ook blij van…

Maanden met de ‘R’ want dat betekent kou, sneeuw, wintersport, kerst en de bijbehorende liedjes. En natuurlijk word ik blij van mijn twee dochters, van hockeyen, van sporten in het algemeen, van bloemen, mooie muziek, uit eten gaan, wijn, de Franse taal en nog zo veel meer!

Praten over kwalitatief onderzoek, customer journeys of kerstliedjes?

Laat het me weten, ik vertel je graag meer!