close

Jeroen Spetter

Senior Research Consultant
Werkt hard aan...

Ik houd er van om vraagstukken net even vanuit een ander perspectief te benaderen. Dit werkt verfrissend en relativerend is mijn ervaring. Zo ben ik tijdens mijn werk altijd scherp op hoe het efficiënter, effectiever of leuker kan.

Veel van de onderzoeken die ik uitvoer maken onderdeel uit van een groter (innovatie)proces. Ik ben er van overtuigd dat ons werk niet stopt nadat we de resultaten van een onderzoek hebben opgeleverd. Door middel van workshops en adviessessies help ik opdrachtgevers de volgende stap te zetten in dat grotere proces. Daar krijg ik een kick van.

Binnen Ruigrok ben ik mede-verantwoordelijk voor het Innovatielab, waarin we interne innovaties projectmatig op een efficiënte en doelgerichte manier faciliteren.

Portret JeroenS

Ons werk stopt niet als we de resultaten van een onderzoek hebben opgeleverd.

Spullen JeroenS

Wordt ook blij van…

Afgelopen jaren is mijn privéleven best wel veranderd. Ik ben getrouwd, heb 2 mooie dochters gekregen en ik ben van Amsterdam naar een kluswoning in Dordrecht verhuisd. En dat gezinsleven bevalt mij eigenlijk enorm. Het is soms best intens, maar ik haal er heel veel lol, voldoening en wijsheid uit.

Op de (schaarse) momenten die overblijven ben ik graag creatief bezig. Bijvoorbeeld met mijn bandje, waarin ik drum, of in de schuur werkend aan één of ander houtbewerkingsprojectje.

Wil je meer weten over innovatietrajecten of hoe je een houten mini-bieb bouwt?

Neem dan snel contact met me op!