close

Kirsten Hamelink

Research Manager
Werkt hard aan...

Tijdens mijn studie Communication Science kwam ik in aanraking met het vak onderzoek. Zo werkte ik als student-assistent mee aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Mij spreekt het niet aan om vier jaar lang aan hetzelfde wetenschappelijke onderzoek te werken. Daarom ben ik na mijn studie aan de slag gegaan als marktonderzoeker.

De afwisseling in type onderzoeken en opdrachtgevers spreekt mij hierin heel erg aan. Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Ruigrok als kwantitatief onderzoeker. Mij maak je blij met grote projecten waarbij je veel ballen in de lucht moet houden. Naast projecten voor klanten houd ik me bezig met tooling (onderzoeksoftware), ons eigen NetPanel en diverse klantenpanels.

Portret Kirsten

Hoe mensen tot bepaalde keuzes komen, vind ik reuze interessant

Spullen Kirsten

Wordt ook blij van…

Je kunt mij alles vragen over films en series. Ik maak goed gebruik van mijn Pathé en streamings-abonnementen. Praten over series op Netflix, Prime, HBO of Disney. Ik kijk ze allemaal! Daarnaast sta ik ook graag in de keuken voor het bakken van taarten en andere lekkernijen. Om al dat stilzitten en eten van taarten te compenseren, ben ik meerdere keren per week te vinden in het park om te bootcampen. Ook ga ik elke week hardlopen en maak ik graag lange wandelingen terwijl ik naar een (moordzaken)podcast luister. Dat is voor mij de perfecte ontspanning!

Praten over marktonderzoek of over de nieuwste films en series?

Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer!