close

Nanette van Haften

Research Consultant
Werkt hard aan...

Ik ben marktonderzoek ingegaan omdat ik bedrijven graag vooruit help. Sinds mid-2021 werk ik als kwantitatief marktonderzoeker bij Ruigrok aan onderzoeken voor uiteenlopende branches. Binnen marktonderzoek weef ik mijn achtergrond in communicatie, service design en business analytics samen.

Ik doe dat het liefst door te duiken in onbekende, uitdagende onderwerpen en methodes. Bij mij beginnen dan gelijk de radartjes draaien: Hoe zit dit in elkaar? En wat als we…? Daarnaast werk ik graag, met wat creativiteit, aan het opbrengen van inzichten en adviezen die tot nieuwe ideeën leiden of een ‘aha’ moment opleveren. Als ik bij een rapportbespreking merk dat de opdrachtgever écht vooruit kan door de inzichten, dan ben ik een tevreden marktonderzoeker.

Portret Nanette

Vanuit data tot inzichten komen die bedrijven écht vooruit helpen

Spullen Nanette

Wordt ook blij van…

Ik word het meest blij van dansen; je vind mij dan ook meerdere keren per week in een ballet zaal. Daarnaast lees ik graag boeken, heb ik al heel wat landen afgereisd, struin ik de koffietentjes in mijn woonstad Rotterdam af en houd ik ervan om mijn creatieve ei kwijt te kunnen.

Verder praten over kwantitatief onderzoek of jouw favoriete dansstijl?

Laat het me weten, dan plannen we een (online) koffiedate!