close
Nieuws
10 januari 2023
Barbara Tan

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s

nieuwe collega's
De feestdagen zijn achter de rug en we zijn klaar voor 2023. Heel cliché, maar net als ieder ander blikken wij terug op het afgelopen jaar. Iets waar we trots op zijn is dat we wederom ons team hebben uitgebreid in 2022. We hebben maar liefst vier nieuwe werknemers verwelkomd bij Ruigrok. Hoog tijd om ze aan jullie voor te stellen!

Julie

Aan het begin van de zomer sloot Julie zich aan bij ons kwantitatieve onderzoeksteam. Julie heeft een achtergrond in Economic and Consumer Psychology. Hierdoor weet ze alles van consumentengedrag en wat consumenten drijft tot het maken van beslissingen. Voordat Julie de overstap maakte naar Ruigrok werkte ze als Analyst Procurement bij Hello Fresh. Een van de dingen waar Julie erg goed in is, is het maken van dashboards. Zo heeft ze ervaring met Tableau en gaat ze komend jaar een de slag met Displayr. In haar vrije tijd vindt Julie het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ook vind je haar regelmatig in de sportschool voor een lesje kickboksen.

nieuwe collega's

Anna en Kim

In november zijn niet één maar twee nieuwe Rockies gestart in het kwalitatieve team: Anna en Kim. Anna heeft een master gevolgd in Crisis & Security Management en in Conflict studies & Human Rights. De afgelopen jaren heeft ze zich verdiept in menselijk gedrag in extreme omstandigheden. Het begrijpen van ideeën en beweegredenen van anderen is iets waar ze zich graag mee bezig houdt. Van jongs af aan is ze namelijk al nieuwsgierig naar de mensen om haar heen. Het was dus een logische stap om marktonderzoeker te worden. Zeg je Anna, dan zeg je kunst. Ze kan erg van kunst genieten en haar favoriete kunstenaars zijn Gaudí en Miró. Ook is ze gek op de natuur en wandelt ze graag.

Kim is cultureel antropoloog. Voorheen was Kim werkzaam bij Withlocals, waar ze zich bezighield met het optimaliseren van de website en de overgang naar een nieuw CRM-programma. Aan de hand van kwalitatief onderzoek heeft ze verbetermogelijkheden voor communicatie van het platform in kaart gebracht. Ook heeft ze onderzoek gedaan naar mogelijke verbeterpunten van tours die het bedrijf aanbiedt. Volgens haar is kwalitatief onderzoek de beste manier om uit te zoeken hoe mensen denken en in elkaar steken. Kim stemt elk jaar op de top 2000 en doet op bijna al haar eten chilisaus. Ook struint ze graag door tweedehands winkels voor kleding, meubels en accessoires.

Renske

Renske is onze nieuwste aanwinst. Vanaf januari 2023 is ze bij Ruigrok aan de slag als kwantitatief onderzoeker. Renske is sociaal psycholoog en heeft de master Social Influence gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft ze kennis van zowel R als Python. Een paar uur per week helpt Renske een vrouw met MS in het huishouden en dit zal ze ook blijven doen als ze straks werkzaam is bij Ruigrok. In haar vrije tijd sport Renske veel en is ze regelmatig te vinden op de roeibaan. Verder houdt ze zich graag bezig met duurzaamheid en probeert ze zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team?

Nogmaals, welkom dames! We zijn erg blij en trots dat jullie onderdeel uitmaken van ons team. Lijkt het jou ook leuk om bij Ruigrok te werken? We zijn altijd op zoek naar starters en ervaren (research) consultants en staan open voor een kop koffie om eens kennis te maken. Hier kan je de opstaande vacatures bekijken: vacatures.

Portret Barbara

Barbara Tan

De reden waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga? Zonder twijfel mijn collega’s! Ook wel bekend als de Rockies. In mijn jaren bij Ruigrok zijn er Rockies gekomen en gegaan, maar hoe de samenstelling van het team ook is, de unieke Ruigrok cultuur weten we te behouden.

Als premium bureau zetten we ons dagelijks voor de volle 100% in voor onze klanten. Dat kan alleen met een professioneel en enthousiast team dat zich gewaardeerd voelt in een inspirerende werkomgeving. Het is onze missie om te zorgen voor een werkomgeving waar je de beste kan worden in je vakgebied, waar het werk er echt toe doet én waar we veel plezier met elkaar beleven! Dat is waar ik elke dag een bijdrage aan wil leveren en waar ik elke dag weer veel voldoening uit haal.

Laatste updates

Nieuws