Onze mensen

Helen van Maarschalkerweerd

Research Consultant

“Onderzoek naar producten in de breedste zin van het woord”

Werkt hard aan…

Het onderzoek naar consumentengedrag is iets dat sinds mijn studietijd mijn interesse heeft. Tijdens de scripties in mijn studie Levensmiddelentechnologie is gebleken dat ik de interactie tussen consument en product erg interessant vind. Na mijn studie ben ik bij Jumbo aan de slag gegaan als kwaliteitsmanager consumentenonderzoeken, waar ik verantwoordelijk was voor smaakonderzoeken die onder consumenten werden uitgevoerd.

Sinds september 2021 ben ik het team bij Ruigrok komen versterken. Mijn achtergrond is levensmiddelentechnologie, maar ik vind vooral de interactie tussen consument en product erg interessant! Bij Ruigrok NetPanel onderzoek ik als kwantitatief onderzoeker nu producten voor klanten in de breedste zin van het woord! Of het nu om een nieuwe service, chocoladereep of schapindeling gaat, ik ben altijd bereid om mee te denken over een onderzoek hiervoor!

Wordt ook blij van…

Naast mijn werk ben ik maart 2021 ook gestart met een opleiding tot theesommelier. In deze opleiding komen heel veel interesses van mij samen: thee, nieuwe smaken proeven, nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen. Naast thee ben ik ook een grote liefhebber van Tony’s Chocolonely. In de weekenden geniet ik van avonden met vrienden of familie en vind ik het leuk samen bordspellen te spelen.

Daarnaast doe ik aan bootcamp en hardlopen en heb ik een interesse in fotografie en schilderen. Ik ga ook graag de natuur in, zowel in eigen land als tijdens een mooie reis in het buitenland. Ik ben te vinden in de bergen om te snowboarden, maar ook in de zee om de onderwaterwereld te ontdekken tijdens het duiken.

Wil je meer weten over onze organisatie of hoe je het perfecte kopje thee kunt zetten?

Stuur mij een e-mail, bel 06 820 68 281 of connect via LinkedIn

FacebookTwitterLinkedIn