close

Anna Stekelenburg

Senior Research Consultant
Werkt hard aan...

Binnen het kwalitatieve team ben ik expert op het gebied van UX onderzoek. Vanuit een achtergrond in Industrieel Ontwerpen breng ik het perspectief van ontwerpers naar ons onderzoeksteam.

Andersom zorg ik ervoor dat gebruikers een actieve rol spelen bij het ontwikkelen van producten en diensten bij onze opdrachtgevers. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de gebruiker een centrale rol moet spelen in elk ontwerpproces om tot een succesvol product te komen.

Daarnaast hou ik me bezig met interne ontwikkelingen en heb ik samen met Jeroen Spetter ons ‘Innovatielab’ opgezet. Met mijn kennis van agile en design thinking, zorg ik dat interne innovaties vorm krijgen. Hierdoor maak ik grote projecten behapbaar en houd ik zowel het overzicht als de kleinste details in het vizier. Vaardigheden die ik ook inzet bij onze opdrachtgevers in workshops en innovatiesessies.

Portret Anna

Ik wil een brug slaan tussen ontwerpers en gebruikers

Spullen placeholder

Wordt ook blij van…

In het weekend kan je me vinden in het filmhuis, bij een concert of in het museum. Er is altijd wel wat nieuws te zien en te beleven. Thuis laat ik mijn creativiteit de vrije loop met DIY-projecten, of ben ik bezig met het verzorgen en stekken van mijn vele planten. Af en toe iets lekkers bakken vind ik ook heerlijk, om daarna het eindresultaat te delen met mijn familie en vrienden.

Praten over stekken of hoe je een product succesvol maakt?

Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer!