Vacature Research Executive (kwalitatief onderzoek)

Wil jij werken bij het leukste onderzoeksbureau van Amsterdam? Wij zoeken een starter binnen ons kwalitatieve team.

Wie ben jij?

Je hebt een oprechte interesse in wat mensen beweegt. Je bent nieuwsgierig, leergierig, kritisch en analytisch. Je vindt het leuk om met iemand het gesprek aan te gaan om de belevingswereld van die persoon te leren begrijpen. Bij voorkeur heb je al ervaring met interviewen maar dat is niet per se noodzakelijk.

Wat ga je doen?

Je wordt vrijwel meteen ingezet op alle onderdelen van de onderzoeken. Van het opzetten, uitvoeren tot het rapporteren. Je bent betrokken bij de aanvraag van de klant, het achterhalen van de klantvraag en op basis daarvan het onderzoeksontwerp bedenken. Als je een paar keer hebt meegekeken ga je zelf interviews doen. Om daarna met de verzamelde inzichten de klant verder te helpen. Uiteraard word je in elke fase begeleid door een van je ervaren collega’s.

We doen al onze onderzoeken natuurlijk met een doel. En dat is het helpen van onze opdrachtgevers aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Het verdiepen in de markt van opdrachtgevers, het achterhalen van zijn vraag en onderzoeksresultaten vertalen naar klantinzichten zijn dan ook belangrijke onderdelen van het werk.

Wat vragen we van je?

 • een afgeronde HBO/WO studie (bijvoorbeeld in de Economische, Maatschappij of Gedragswetenschappen);
 • kennis van en ervaring met onderzoeksmethoden en –technieken;
 • affiniteit met kwalitatief onderzoek (ervaring is een pré)
 • een commerciële instelling, klantgericht, proactief, dienstverlenend;
 • een ondernemende instelling, daadkracht en hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • flexibiliteit, goed kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden als de situatie daar om vraagt;
 • stressbestendigheid;
 • goede schriftelijke, mondelinge en sociale communicatievaardigheden;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Naast al deze kenmerken zijn we heel benieuwd wat jij verder nog aan ons team kunt toevoegen! Misschien heb je ervaring in marketing of consultancy of ben je goed in het visualiseren van data. Of misschien heb je ervaring met iets heel anders waarmee je ons team echt aanvult.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor 36-40 per week met een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, werkplekvergoeding, bonusregeling, ruime pensioenregeling, fietsleaseplan.
 • De mogelijkheid om te werken in ons fijne kantoor aan ’t IJ of thuis met thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop met toebehoren.
 • Volop mogelijkheden en ruimte om de beste te worden in je vakgebied, veel training on the job, interne en externe workshops en trainingen.
 • Maar bovenal een enthousiast en betrokken team dat zich elke dag weer met veel gedrevenheid inzet om klanten verder te helpen.

Over ons

Ons motto is ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers te verbeteren en groeien door hun klant centraal te stellen. Met maatwerk onderzoek, workshops en advies werken we samen met opdrachtgevers aan klantgerichte communicatie, producten en dienstverlening.

Al bijna 30 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Tech, Media & Technology, Finance en Retail. Een greep uit onze opdrachtgevers: ING, VodafoneZiggo, Vattenfall, UWV, ANWB, SV Ajax, Blokker, Simon Lévelt, Afterpay en BNNVARA.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van in ieder geval een referentie (mag van bijbaan of studie zijn) en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard doen we dat in overleg. De startdatum is ook in overleg.

Spreekt jou dit aan? Stuur dan je motivatie en CV naar barbara@ruigroknetpanel.nl of kijk eerst op www.ruigroknetpanel.nl voor meer informatie.

FacebookTwitterLinkedIn