Werken bij Ruigrok

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Wij helpen organisaties om te verbeteren en groeien, door hun doelgroep aan het woord te laten en een stem te geven. Met maatwerk onderzoek, workshops en advies werken we samen met onze opdrachtgevers aan klantgerichte communicatie, producten en dienstverlening. Wij zetten graag ons #oogvoordeklant in om bij te dragen aan het succes van onze klanten. Wil jij ook werken bij Ruigrok?

Al ruim 30 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches met de focus op Telecom, Media & Technology, Finance, Onderwijs, Retail en de Publieke Sevtor. Een greep uit onze opdrachtgevers: ING, VodafoneZiggo, Vattenfall, UWV, SV Ajax, Blokker, Simon Lévelt, Otrium, BNNVARA, Avans Hogeschool en Hogeschool van Amsterdam.

Bedrijfscultuur en personeel

We zijn net zo gepassioneerd over onze collega’s als over ons werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen. Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor een hogere mate van tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.

Vacatures

Op dit moment hebben we de onderstaande vacatures open staan. Reacties kan je sturen naar barbara@ruigrok.nl. of 0630505665.

Zit de vacature van jouw dromen er niet bij? We zijn altijd geïnteresseerd in onderzoekers met ervaring. Je open sollicitatie of een mail om een kop koffie te drinken mag je sturen naarbarbara@ruigrok.nl.

FacebookTwitterLinkedIn