Artikelen

7.840 views

Nieuwe gezichten

Door Barbara Tan

Na een sollicitatieronde met meer dan 70 enthousiaste én goede reacties hebben we maar liefst vier nieuwe collega’s aangenomen! In december is Jeroen Hermans begonnen als junior kwantitatief onderzoeker. Jeroen is net afgestudeerd in Wageningen als Consumentenwetenschapper. De laatste maanden heeft hij gewerkt bij het Consumer Insights team van FrieslandCampina. Nu komt hij zijn ervaring inzetten bij ons.

Bij het kwalitatieve team zijn begin dit jaar twee nieuwe junioren gestart. Jesca Dembinski, voorheen communicatieadviseur bij Bex*communicatie besloot de overstap te maken naar kwalitatief onderzoek. Jesca gaat graag op zoek naar waardevolle inzichten om een organisatie te vertellen wat er écht speelt bij haar belangrijkste stakeholders.

Jeroen Spetter, afgestudeerd in Business Administration met een specialisatie in de creatieve industrie komt ook het kwalitatieve team versterken. Jeroen is werkzaam geweest bij Randstad Groep op de afdeling ZZP-dienstverlening en hij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken door zich in de belevingswereld van de consument te verdiepen.

Eind deze maand komt Nova Eeken haar afstudeerstage voor de opleiding Cognitieve psychologie bij ons doen. We werken al vele jaren met de Tobii eyetracker maar we kunnen dit apparaat nog veel meer inzetten voor onderzoek. Nova gaat zich verder verdiepen in de mogelijkheden van de Tobii.

Na 10 jaar gaat Sanne Kempers ons verlaten en gaat ze aan de slag als senior service design consultant bij Buro Koos. We vinden het jammer dat ze weg gaat, maar zijn haar dankbaar voor haar bijdrage en wensen Sanne veel succes in haar nieuwe baan.

                              

 

FacebookTwitterLinkedIn